Skuespillerindes forældre frygtede filmby

Der er ikke noget at sige til, at det kan virke som lidt af en udfordring at skulle sende sin unge datter af sted til Hollywood, hvis man selv er vant til de trygge rammer i sydstaten Tennessee.

Det var i hvert fald reaktionen fra den amerikanske skuespillerinde Reese Witherspoons forældre, da den spirende stjerne luftede drømmen om at flytte til filmbyen for at pleje karrieren. Det fortalte hun for nylig på en konference for unge kvinder i Los Angeles, skriver Female First.

- Jeg begyndte at spille med i reklamer, da jeg var 12 år gammel. En dag var der en reklame i avisen, der lød: "Har du lyst til at være med i en film?" og jeg var sådan: "For dælen, jeg vil gerne være med i en film!" Jeg voksede op i Nashville, de laver ikke mange film der, fortæller skuespillerinden.

Håbet om en karriere på det store lærred lå da heller ikke lige for. Witherspoons far er nemlig læge, mens moderen er professor i børnesygepleje.

- Så jeg tænkte, at jeg skulle være læge. Jeg var sikker på, at det var det, jeg skulle være. Og så viste universet mig bare den her anden mulighed. Jeg takker Gud for, at mine forældre bad mig om at blive i skole. Jeg fik lov at arbejde i somrene, men ikke i løbet af skoleåret. De sagde: "Du flytter ikke til Californien, det er der, skøre mennesker bor", fortæller den 37-årige skuespillerinde.

Newspaq

Dagens Gossip