Skuespillerpar afslører babylykke

Skrevet af admin

16/06/2016

Mest læste i dag

Amorinerne var i luften, da Mila Kunis og Ashton Kutcher mødte hinanden for første gang i slutningen af 90'erne under indspilningen af tv-serien "Dengang i 70'erne".

Mødet mellem de to stjerner var starten på en kærlighedshistorie, der for alvor blomstrede i 2012, da Ashton Kutcher blev skilt fra sin ekskone Demi Moore. Siden da har romantikken mellem de to skuespillere taget fart, og nu afslører parret, at de skal have barn nummer to.

Det bekræfter en repræsentant for 32-årige Mila Kunis over for det amerikanske medie E! News.

Forældreskabet er dog ikke helt ukendt for skuespillerparret, der for 20 måneder siden kunne byde deres første barn, datteren Wyatt Isabelle, velkommen til verden.

Rollen som henholdsvis mor og far skræmmer da heller ikke kendisserne, og i oktober fortalte Mila Kunis til magasinet Business Insider, at hendes tankegang har ændret sig, efter hun fødte sit første barn.

- Alt er anderledes. Lige fra at man kan være glad, selv om man kun har sovet seks timer, til ideen om, at man har ansvaret for det her lille, fantastiske og levende menneske, som man ikke kan forstå er ens eget barn, fortalte Mila Kunis til Business Insider.

Ashton Kutcher og Mila Kunis blev kærester i 2012, og tre år senere blev de gift ved en privat ceremoni.

/ritzau/FOKUS