Skuespillerpar drømmer om stor børneflok

Da den amerikanske skuespillerinde Blake Lively poserede foran pressen under dette års Cannes Festival, var det hverken hendes glamourøse sminke eller ekstravagante kjole, der fangede mediernes opmærksomhed.

Derimod var det den 28-årige stjernes struttende babybule, der blev centrum for publikums søgende blikke.

Blake Livelys graviditet med sit andet barn sammen med husbonden Ryan Reynolds sætter dog ikke en stopklods for parrets fælles ønske om flere familieforøgelser i fremtiden.

I et nyt interview til det amerikanske tv-program The Today Show løfter "Gossip Girl"-kendissen nemlig sløret for, at både hun og Ryan Reynolds ønsker en stor familie med mange børn.

- Jeg kommer fra en søskendeflok på fem og min mand fra en flok på fire. Så vi er officielt typerne, som avler børn, siger Blake Lively under interviewet.

Ryan Reynolds og Blake Lively er i forvejen forældre til datteren James på 18 måneder, der i den grad har vendt op og ned på Hollywood-stjernernes tilværelse.

- Hun har altid gang i noget sjovt. Hun er det sjoveste menneske, som jeg nogensinde har mødt, fortæller Blake Lively om datteren James.

Blake Lively er aktuel i den nye biograffilm "The Shallows", som har dansk premiere 18. august.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip