Skuespillerpar lader kæresteriet blive hjemme

Skrevet af admin

19/12/2015

Mest læste i dag

De deler ikke kun kys og kram, når de spiller ægtepar i tv-serien "Mens vi presser citronen", der sendes i december måned.

Skuespillerinden Lisbeth Wulff og skuespilleren Rasmus Botoft danner nemlig også par privat. De har tidligere arbejdet sammen, men aldrig så tæt, som de gør denne gang, men det har vist sig ikke at være den store udfordring for skuespillerparret.

- Det har været meget naturligt. Det er også noget, vi har arbejdet os lidt hen i mod. De seneste par år har vi arbejdet mere og mere sammen, og her er vi så helt sammen. Vi var klar til det, siger Lisbeth Wulff.

Den største udfordring har været at få de praktiske ting til at falde på plads, så de kunne følge deres søn i skole og få hverdagen til at køre rundt, selv om der blev filmet meget intensivt i en periode. Men det har ikke været et problem for parret at lade kæresteriet eller hverdagens diskussioner blive derhjemme.

- Det kræver, at man har en evne til at være professionelle sammen, hvis man skal arbejde sammen. Man skal glemme lidt, at man er kærester og i stedet være lidt mere venner, når man går på arbejde. Man skal lægger følelserne lidt på hylden og lade kæresteriet bliver derhjemme.

- Det synes jeg, at vi er pisse gode til for at sige det lige ud, griner Lisbeth Wulff.

Skuespillerinden, der er kendt fra satireserien "I Hegnet", er også forfatter til den nye serie, og hendes mand sætter pris på, at hun har skrevet en rolle til ham.

- Jeg har været meget glad for at få lov til at være med, for det har fyldt så meget. Jeg tror, at det havde været hårdere for mig, hvis jeg ikke havde været med. Jeg er stolt af, at hun har skrevet en rolle til mig, selv om han er en værre en, griner Rasmus Botoft, der er kendt fra "Rytteriet".

Selvom parret danner par i virkeligheden, ligesom de gør på skærmen, så afviser de begge, at de minder om de karakterer, der kan opleves i serien.

- Vi minder slet ikke om de roller, vi spiller i serien. Vi kender også alle de andre privat, og deres roller ligger også langt fra, hvem de er i virkeligheden, siger Lisbeth Wulff.

Tv-serien "Mens vi presser citronen" sendes søndage på DR2 klokken 22.00. Serien handler om fem venner i en madklub, der alle jagter det perfekte liv og de sprækker, der opstår undervejs.

/ritzau/FOKUS