Skuffede Silkeborg: Randers slår os på alle parametre

Der er ikke meget optimisme at spore i Silkeborg-lejren efter endnu et hjemmebanenederlag.

Mandag eftermiddag vandt Randers med 2-0 i Silkeborg, og hjemmeholdet har stadig sin første sejr foran eget publikum til gode. Silkeborgspillerne medgiver, at Randers' sejr var fuldt fortjent.

- De slår os over hele banen og på alle parametre. Vi har ikke det der ekstra, når vi har bolden, og den var Randers langt bedre til at have end os.

- Vi er virkelig slået på stoltheden og på selvtilliden. Det var tydeligt at se, at Randers er et hold, der ligger og spiller med om Europa, og vi er et hold, der igen får et nederlag, siger forsvarsspilleren Simon Jakobsen.

Mens Simon Jakobsen havde det svært overfor fysisk stærke Djiby Fall, så spillede anfører Frank Hansen også en skidt kamp på den centrale midtbane. Han var hverken tilfreds med sin egen eller holdets indsats.

- Vi var alt for passive både i det offensive og defensive spil. Vi pressede overhovedet ikke som et hold, og da vi fik bolden, så smed vi den alt for hurtigt væk igen, siger anføreren.

Igennem samtlige 90 minutter mod Randers var det et hjemmehold, der hele tiden var et eller to skridt efter Randers. Derfor var der aldrig for alvor spænding om resultatet, efter Randers' 1-0-mål efter et kvarter.

- Det dårligste i dag var, at vi ikke lignende et hold, og det er jeg skuffet over. Folk vil gerne, men vi formår bare ikke at få sat det hele sammen til en holdpræstation, siger Frank Hansen.

/ritzau/

Dagens Gossip