Skuffelse i Hobro: Vi ville have fejret overlevelse

Skrevet af admin

17/05/2015

Dagens topnyheder

Inden sæsonen var holdet af alle dømt til nedrykning, men hjemme på DS Arena kunne Hobro søndag endegyldigt have sikret den overlevelse, som længe har virket uundgåelig. Med blot et point mod FC Vestsjælland ville missionen være fuldført.

Sådan gik det ikke, for igennem hele kampen var hjemmeholdets spillere konstant et skridt efter et godt kæmpende FC Vestsjælland-mandskab, der på et mål i overtiden tog alle tre point med en sejr på 1-0.

- Det er meget bittert, for vi havde satset på, at vi skulle fejre endnu en sæson i Superligaen nede i omklædningsrummet. Det er der ingen tvivl om, og det havde vi også snakket om inden kampen, siger Martin Thomsen.

FC Vestsjælland kom til kampen med to hårde kampe i bagagen. Senest spillede udeholdet pokalfinale mod FC København torsdag, men i Hobro var det netop energi, der gav vestsjællænderne sejren.

- Vi mangler nogle få procenter i første halvleg, men det får vi ændret efter pausen. Vi kommer frem til et par gode muligheder, og jeg tror, at jeg faktisk har de to største selv, men det er små marginaler, der afgør superligakampe, siger Martin Thomsen.

Kampens bedste Hobro-spiller, målmand Jesper Rask, var heller ikke tilfreds med hjemmeholdets indsats.

- Det havde været dejligt med et point, så vi selv havde sikret os overlevelse, men det blev det ikke til, fordi vi ikke var der som hold. Vi havde ikke nok energi i holdet, og vi var der ikke helt for hinanden, og det skal vi være for at have en chance.

- Vi løb ikke nok for hinanden, og vi så lidt trætte ud. Det burde ikke være sådan, for FC Vestsjælland havde 120 minutter i benene, men cadeau til dem, de vandt fortjent i dag, siger Jesper Rask

Med nederlaget ligger Hobro nummer seks i Superligaen med 39 point.

/ritzau/