Skuffet Andy Murray finder trøst i bedre forberedelse

Fredag aften blev Andy Murray sendt ud af ATP-sæsonfinalen på hjemmebane i London, da han tabte sin sidste kamp i gruppespillet til French Open-vinderen Stanislas Wawrinka.

Schweizeren vandt i to sæt med 7-6 (7/4), 6-4 og snuppede en plads i semifinalen på bekostning af Murray.

- Når man er oppe mod de bedste spillere, er det naturligvis meget vigtigt at spille godt. Jeg nyder at spille her (i O2 Arena i London, red.). Fantastisk publikum, god atmosfære. Det er et virkelig godt sted at spille, siger Murray efter nederlaget ifølge AFP.

- Derfor er jeg skuffet over nederlagene de seneste to dage. Jeg ville ønske, jeg kunne have gjort det bedre. Det eneste positive for mig denne uge er, at jeg slipper væk uden en skade.

Det er væsentligt, da Storbritannien med Andy Murray i spidsen skal spille Davis Cup-finale mod Belgien i næste weekend.

- Nu har jeg et par dage mere til at forberede mig til kampen mod Belgien, lyder det fra Andy Murray som en trøst til sig selv.

Da Storbritannien nåede Davis Cup-finalen, blev der spekuleret i, om Andy Murray ville stille op til ATP-sæsonfinalen i London, da den lå skidt i forhold til mødet med Belgien.

Dels var der skadesrisikoen, og dels spilles der i London på hardcourt, mens Davis Cup-finalen vil blive spillet på grus, så Murray skulle omstille sig til et andet underlag hurtigt.

Skotten stillede dog op til sæsonfinalen, men med exit efter gruppespillet kan han få et par dage mere med grustræning inden næste weekend.

/ritzau/

Dagens Gossip