Skuffet Bale: Først og fremmest skal vi være stolte

Skrevet af admin

07/07/2016

Mest læste i dag

Wales må rejse hjem fra fodbold-EM efter 0-2-nederlaget til Portugal onsdag aften, men det normalt så upåagtede fodboldland har med semifinalepladsen opnået langt mere, end man kunne forvente og forlange.

Verdensnavnet Gareth Bale fastslår da også, at hans hold tager hjem med rank ryg og fremskudt brystkasse efter anstrengelserne i Frankrig.

- Vi er selvfølgelig enormt skuffede, men først og fremmest skal vi være stolte af os selv.

- Vi har givet alt på og uden for banen, og vi har forsøgt at nyde turneringen. Vi vil gerne takke vores tilhængere for al den støtte, vi har fået - det har været helt utroligt, siger Gareth Bale ifølge AFP.

Semifinalen mod Portugal var jævnbyrdig og relativt begivenhedsløs i de første 45 minutter.

Men to hurtige portugisiske scoringer i begyndelsen af anden halvleg knækkede de britiske outsidere.

- De scorede det første mål, og så var de heldige med det andet. Vi gjorde alt, hvad vi kunne, for at komme tilbage i kampen, og vi kæmpede til sidste sekund. Vi er kede af, at vi ikke kunne nå finalen, men vi forsøgte alt, siger Gareth Bale.

Også landstræner Chris Coleman slår fast, at han er stolt af, hvad hans mandskab har præsteret ved EM, og han lover, at der er mere i holdet i de kommende år.

- Vi kan tage meget med fra denne turnering. Dette er ikke endestationen. Der gemmer sig stadig meget potentiale i holdet, siger Chris Coleman.

EM i Frankrig var Wales' første deltagelse i en stor slutrunde siden VM i 1958.

/ritzau/