Skuffet BSV-profil langer ud efter træner

På sin egen hjemmeside madsorisnielsen.dk fortæller om, hvor slemt han havde det med at blive sat på bænken, da BSV i mandags vandt pokalkampen mod Århus.

- For mit eget vedkommende blev kampen ikke en, der vil gå over i historien. Jeg fik lov at sidde på bænken hele kampen, og jeg må nok erkende, at jeg ikke lige ligger højest på listen over de spillere, vores træner har tillid til for tiden. På venstre back startede Theis Baagøe, og han blev afløst af Lauge, og inden halvleg blev ynglingespilleren Sebastian Henneberg så prøvet på venstre back.

- Jeg må nok indrømme, at da Sebastian kom på banen, følte jeg, at vores træner lige så godt kunne have gået hen og tisset på mig. Hvis jeg er 4. valg på venstre back efter en ynglingespiller, der kun har trænet med 1 træning inden kampen, så er det lidt det samme som at sige, at jeg ikke kan bruges, skriver Nielsen.Mads Øris Nielsen har tydeligvis ikke det bedste forhold til Claus Uhrenholt, asssistenttræneren, der har taget over for den sygemeldte cheftræner Carsten Albrektsen.

Men han erkender, at det er Uhrenholt, der bestemmer.

- Nu er det nu engang sådan i sportens verden, at det er træneren, der bestemmer 100%, hvem der spiller. Det respekterer jeg også fuldt ud, men derfor kan man stadig godt være skuffet. Det eneste, man kan gøre i sådan en situation er, at kæmpe endnu hårdere for at bevise, hvad man kan, skriver Øris Nielsen, der sin frustration til trods åbenbart ikke har nogen planer om at søge væk fra barndomsklubben.

 

Dagens Gossip