Skuffet Casper U. havde ikke set udskiftningen komme

Casper U. Mortensen havde på ingen måde forudset, at det ville blive ham, der blev prikket, da der skulle gøres plads til Jesper Nøddesbo i håndboldlandsholdets EM-trup.

Bjerringbro-Silkeborg-spilleren blev i hvert fald noget overrasket over at få den kedelige besked af landstræneren.

- Ulrik (Wilbek, red.) har sagt, at jeg har spillet fremragende, og det er jeg også enig i. Jeg er den næstmest scorende for Danmark, og derfor havde jeg heller ikke set det komme, siger Casper U. Mortensen.

Venstrefløjen har fået samme forklaring som pressen på udskiftningen: Flere spillere - herunder René Toft Hansen - skal spares i den betydningsløse kamp mod Island, og så er det vigtigere at have en ekstra stregspiller end en fløj i truppen.

Samtidig mener Wilbek, at også Casper U. Mortensen vil have godt af en pause.

- Det er hans valg. Personligt er formen rigtigt god, og jeg er klar til at spille mange minutter. Jeg føler mig ikke belastet, på ingen måde, siger han.

Den tidligere Viborg-spiller håber nu, at Wilbek vil gøre brug af sin tredje og sidste udskiftning senere i turneringen.

- Jeg håber, at jeg kommer ind igen. Det synes jeg, at jeg fortjener, men jeg har ikke fået nogen garanti.

Ulrik Wilbek kan som nævnt skifte ud i truppen endnu en gang i turneringen. Det skal i givet fald ske mindst klokken 9 om morgenen på en given kampdag.

/ritzau/

Dagens Gossip