Skuffet Delaney: Vi skal væk fra bunden

Det var en tydeligt skuffet Thomas Delaney, der forlod banen i Brøndby efter et 2-3-nederlag til ærkerivalerne.

Den manglende sejr er også blot et i rækken til de slagne løver i FCK, hvilket får københavner-profilen til at erkende den alvorlige situation for sidste års vindere af Superligaen.

- Vi må nok begynde at se realiteterne lidt i øjnene og sige, at nu skal vi kigge mod stregen. Det har jeg aldrig sagt før.

- Ligaen er godt nok tæt, men lige nu skal vi bare væk fra den linje. Vi er godt stykke inde i turneringen, og den er ved at sætte sig, så det er vores mål lige nu, siger Delaney.

Han peger på, at flere ting skal ændres, hvis FCK skal tilbage til at være det tophold, det tidligere har været.

- Der er nogle dyder, man er nødt til at prioritere anderledes. Det handler om indstilling og om ikke at lave så mange dumme fejl. Det kan vi ikke tillade os.

- Generelt i kampene, har vi lukket mange mål ind. I dag glemmer jeg manden, der står ved siden af mig ved hjørnesparket, hvor Brøndby scorer. Det er detaljer, men sådan nogle fejl må ikke ske, det skal jeg være den første til at erkende, siger han.

Delaney var skyld i kampens første straffespark, da han fældede Brøndbys Alexander Szymanowski i feltet.

- Bolden bliver spillet ind i mellemrummet, og jeg stikker mit ben for langt ud. Jo, jeg rører ham, og straffet kan godt dømmes, lyder det fra FCK-spilleren.

Han mener dog ikke, at Brøndby nødvendigvis fortjente sejren søndag.

- Det var en primitiv kamp, og det er ikke det, vi ønsker. Vi møder ikke et specielt godt hold, og det er det, der ærgrer os.

- Det er ikke fortjent. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det røde kort i anden halvleg sætter os tilbage. Jeg følger den ikke helt, men jo, det er vel fair nok. Vi har en dårlig præstation, og det må vi leve med, siger Delaney.

Nederlaget til vestegnsholdet placerer FCK lige over nedrykningsstregen. Klubben har lige så mange point som OB, der ligger under stregen, men kan dog prale af en bedre målscore.

/ritzau/

Dagens Gossip