Skuffet Eller efter VM-exit: Vi ramte ikke topniveauet

Cifrene 1-5 lyder umiddelbart af en afklapsning, men VM-kvartfinalen mellem det danske ishockeylandshold og Finland var ganske jævnbyrdig langt hen ad vejen.

Og det var endda på trods af, at danskerne ikke helt nåede samme niveau som tidligere i turneringen, mener kvartfinalens bedste dansker, Lars Eller.

- I mine øjne kom vi ikke helt op på niveauet fra kampene mod Tjekkiet, Schweiz og til dels Sverige. Det er lidt ærgerligt, fordi finnerne kørte os ikke over på nogen måde. Det blev lidt stort til sidst, fordi de fik nogle billige mål.

- Vi var meget mere med, end jeg havde forestillet mig. Uden at det skal lyde arrogant, mener jeg, at Finland var det mindst gode af de gode hold, vi har mødt. Så jeg er lidt skuffet over, at vi ikke kunne løfte vores spil, siger Lars Eller.

Han stod selv for scoringen til 1-2 i anden periode, og i nogle minutter derefter havde danskerne for alvor krogen i storfavoritterne.

Men i stedet for dansk udligning, scorede Finland til 3-1, og så blev tredje periode en lidt tam og chancefattig forestilling.

- Med fem minutter igen ramte Jannik Hansen stolpen. Havde vi scoret der, kunne det have endt anderledes.

- Om et par dage tror jeg dog godt, vi kan være stolte over vores indsats ved VM. Lige nu er det mest skuffelse, og sådan skal det også være, siger Lars Eller.

Montreal-spilleren sluttede med seks point efter otte VM-kampe. Ud over scoringen mod Finland leverede han også fem assister i turneringen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip