Skuffet Faarup om super-G: Det var skidt hele vejen

Skrevet af admin

16/02/2014

Mest læste i dag

Den danske deltagelse i OL's alpine konkurrencer er afsluttet med Christoffer Faarups 47.-plads i super-G-løbet søndag morgen.

Men den unge Hobro-løber kunne godt have ønsket sig en bedre udgang på sit første OL end den præstation, han leverede på bjerget i Krasnaya Polyana.

- Det var skidt hele vejen. Jeg kom dårligt fra start og var for passiv i kørslen. Det er super ærgerligt, og jeg er skuffet. Det var en bane, hvor man virkelig skulle angribe, og det lykkedes ikke for mig, siger Christoffer Faarup til TV 2.

Danskeren, der bor og træner i Lillehammer i Norge, ser dog tilbage på OL som en god oplevelse.

Han var meget tilfreds med styrtløbet, hvor han sluttede som nummer 37, og præstationen i styrtløbsdelen af super kombinationskonkurrencen beskriver han selv som sin bedste nogensinde.

- Jeg er skuffet over indsatsen i dag, men jeg skal tage med, at jeg lavede gode resultater i styrtløbene. Jeg har lært utroligt meget af den opmærksomhed, der har været om min person.

- Det har været godt, og jeg har haft det fint med det. Men det bliver også rart nok at være sig selv, siger Christoffer Faarup.

Selv om den aktive del af hans OL altså er forbi, bliver han i Sotji i nogle dage endnu for at indsnuse den olympiske atmosfære.

Faarup har blandt andet planer om at agere opbakning for de to danske curlinglandshold, der begge skal i aktion sidste gang mandag.

/ritzau/