Skuffet Fischer: Havde regnet med spilletid

Selvom det endte med dansk sejr på 2-1, så var det langtfra en opløftende kamp set med danske briller - men landstræner Morten Olsen vurderede altså ikke, at den unge Ajax-komet Fischer ville kunne ændre på det dårlige danske spil på banen.

- Jeg ville gerne have spillet, og det er jeg træt af, at jeg ikke fik lov til. Sådan er det nu engang. Vi må se, om jeg kan få spilletid næste gang, lød det fra den unge Ajax-komet, da han mødte pressen efter kampen.

Er du skuffet over, at du ikke kommer på banen?

- Ja, det er jeg nok. Jeg ville gerne have spillet, og jeg havde også regnet med at komme på banen. Men sådan er det. Vi endte med at vinde, så jeg kan ikke tillade mig at sige, at jeg kunne have gjort en forskel. Vi vandt og fik selvtillid før kampen mod Armenien, og det er det vigtigste.

Har du en forklaring på, hvorfor du bliver holdt ude?

- Nej, det har jeg ingen ide om. Spillet var ikke prangende. Men vi må håbe, det bliver en øjenåbner for, at vi skal komme med noget mere mod Armenien.

Tror du, at du skal komme med noget mere for at få spilletid?

- Ja, det kan godt være, det er det, der skal til. Men jeg gør alt, hvad jeg kan. Jeg synes, jeg arbejder hårdt og spiller og viser, hvem jeg er.

Er det en fejl, at du ikke kom på banen?

- Nej, for vi fik tre point.

Hvilken følelse står du med nu?

- Jeg må træne hårdere i morgen, når reserverne skal træne, og de andre lunte af. Så må jeg kigge på dem, der lunter af, og så tænke på, at hvis jeg skal være en af dem, så skal der arbejdes hårdere åbenbart, siger Viktor Fischer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip