Skuffet Højbjerg: Vi var hele tiden et skridt bagefter

Skuffelsen er stor i den danske lejr ved U21-EM i Tjekkiet, efter at danskerne lørdag aften tabte semifinalen til Sverige med 1-4.

Et effektivt svensk hold straffede uden nåde de danske forsvarsfejl, og dermed er det altså svenskerne, der spiller finale mod Portugal på tirsdag.

- Det er ærgerligt og bittert. Det er aldrig sjovt at tabe, når man er så tæt på det store trofæ, siger Pierre-Emile Højbjerg til 3+.

- Vi må erkende, at svenskerne hele tiden var et skridt foran både mentalt og spillemæssigt. Vi må ønske dem tillykke, lyder det fra Bayern München-spilleren.

Der spilles ikke bronzekamp ved EM, og dermed er den danske deltagelse forbi.

Det blev til to sejre og to nederlag og en OL-billet til Rio de Janeiro næste år. Og danskerne har lært en masse af at være med i turneringen, mener Højbjerg.

- Vi skal være mere kyniske i begge felter. Vi skal score på vores chancer, og i dag fik svenskerne nogle lidt tynde mål.

- Turneringen er en lære til fremtiden. Man skal huske på, at vi er et U-hold. Vi har alle sammen noget at lære - også jeg selv. Men vi kan se mod fremtiden med fortrøstning, siger Pierre-Emile Højbjerg.

Uffe Bech scorede det enlige danske mål i semifinalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip