Skuffet Klopp efter nederlag: Vi var bedre end United

Skrevet af admin

17/01/2016

Dagens topnyheder

Liverpools manager, Jürgen Klopp, var bedrøvet efter søndagens nederlag til ærkerivalerne Manchester United. Det bedste hold tabte, mener tyskeren.

- United må indrømme, at de ikke var gode, men de vandt, så de er nok glade. Vi spillede bedre, og vi er frustrerede.

- Det var et derby, og vores eneste job var at vinde det, siger en tydeligt skuffet Jürgen Klopp.

Hjemmeholdet Liverpool havde flest store chancer, men 12 minutter før tid scorede Wayne Rooney for tredje ligakamp i træk. Det mål var kampens eneste.

Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, medgiver, at United ikke havde den bedste dag spillemæssigt. Særligt i første halvleg stod det skidt til.

- I anden halvleg spillede vi meget bedre. Vi var bedre til at holde i bolden, og vi skabte flere chancer. Og så scorede Wayne Rooney et fantastisk mål igen.

- Når du slår Liverpool, så er det godt for fansene, og det er godt i tabellen, når en konkurrent taber point. Det var et stort skridt i den rigtige retning, og jeg er meget glad, siger Louis van Gaal.

Wayne Rooneys scoring var angriberens nummer 176 i Premier League for Manchester United. Flere end nogen anden spiller har lavet for den samme klub - Thierry Henry lavede 175 ligamål for Arsenal.

- Det vidste jeg faktisk ikke, siger Rooney om sin nye rekord.

- Det er specielt at score på Anfield. Så jeg vil være lidt egoistisk og nyde det lidt ekstra, tilføjer Rooney, der tidligere spillede for Everton, hvis stadion har hjemme få kilometer fra Anfield.

/ritzau/