Skuffet Lasse Nielsen efter 2-3: Vi var for imponerede

Skrevet af admin

18/02/2016

Dagens topnyheder

Det ligner en snarlig afslutning på Champions League-eventyret for den belgiske overraskelse Gent efter hjemmenederlaget på 2-3 til Wolfsburg i den første ottendedelsfinale.

Det medgiver Gents danske forsvarsspiller, Lasse Nielsen, der er skuffet over, at hans hold ikke gjorde en bedre figur mod de tyske favoritter.

- Når man møder et tophold, bliver man straffet for sine fejl, og det gjorde vi i dag. Men vi spillede heller ikke op til vores bedste, siger Lasse Nielsen til tv-stationen 3+.

- Vi virkede lidt for imponerede af, at vi er nået hertil. Det kæmpede vi med i starten og fik snakket lidt om det i pausen. Men derefter indkasserede vi to dumme mål, og det var lidt op ad bakke derfra, siger den tidligere AaB-spiller.

Specielt Wolfsburgs 2-0-scoring kunne være undgået, men belgiernes Renato Neto spillede bolden lige i fødderne på målscoreren Julian Draxler.

Selv om Gent fik reduceret et par gange til sidst, skal der ske store ting, hvis Gent skal vende slaget i returkampen 8. marts.

- Wolfsburgs niveau er et step op i forhold til, hvad vi er vant til, men det var nu lige så meget os selv, der ikke levede op til det, vi kan. Der skal et lille mirakel til, hvis vi skal vinde 2-0 i Wolfsburg, siger Lasse Nielsen.

Forsvareren var eneste dansker i aktion i kampen. Wolfsburg havde ikke taget Nicklas Bendtner med i truppen.

/ritzau/