Skuffet Mikkel Hansen efter uafgjort: Vi kvajede os

Skrevet af admin

27/01/2016

Dagens topnyheder

Danmark førte 15-10 kort inden pausen og 28-25 med lidt mere end to minutter tilbage. Alligevel måtte håndboldlandsholdet nøjes med 28-28 mod Sverige ved EM i Polen.

Det var Danmarks første pointtab i turneringen.

- Vi tabte nogle lidt dumme bolde i slutningen, men i hele anden halvleg spillede vi simpelthen ikke godt nok. Vi brændte for mange skud. Når man spiller på det her niveau, så bliver man straffet, siger Mikkel Hansen.

I første halvleg var Danmark kontrollerende, og det lignede en formalitet at køre sejren hjem i mellemrundekampen.

- I første halvleg spillede vi ok, men når man spiller på dette niveau, skal man lukke kampene. Vi lader dem komme tilbage i kampen ved at give dem lette mål inden pausen i stedet for at være foran med fem.

- Så kom de tilbage i kampen. Jeg ved ikke, om vi slappede af, men vi kvajede os i hvert fald i de sidste minutter af første halvleg, lyder Mikkel Hansens analyse.

Han virkede fattet, selv om Danmark lige havde smidt, hvad der lignede en sejr.

- Jeg er da skuffet, det er vi alle sammen. Men vi har en kamp om 20 timer. Er jeg sindssygt skuffet, er det svært at levere på et ordentligt niveau om 20 timer.

- Men vi er da skuffede. Sverige er et hold, vi bør kunne slå, og det så også sådan ud langt hen ad vejen, men sådan skulle det ikke gå, siger Hansen.

Nu kan Danmark ikke længere tåle et knebent nederlag til Tyskland onsdag. Nu har holdet brug for mindst et point.

- Det bliver en svær kamp mod et godt hold. De kommer med alt, hvad de har efter tre dages hvile. Det bliver interessant.

- Vi glæder os ekstremt meget til den kamp, og det er da dejligt, vi stadig kan afgøre det selv. Hvis vi leverer varen selv, så går vi også videre, siger Paris Handball-stjernen.

/ritzau/