Skuffet Moyes beklager elendige straffespark

Manchester Uniteds pressede manager David Moyes erkender, at hans hold ikke fortjener bedre end den bitre exit, man oplevede onsdag aften i Liga Cup-semifinalen mod Sunderland.

Hjemme på Old Trafford havde storklubben voldsomt besvær med nordenglænderne, og helt galt blev det i den afgørende straffesparkskonkurrence, hvor fire ud af fem United-spillere brændte fra 11-meter-pletten.

- Vi spillede ikke godt nok, og hvis vi var gået videre, ville vi være snublet over målstregen. Det endte i straffesparkskonkurrence, og vores straffespark var elendige, siger David Moyes ifølge ESPN.

Kun Darren Fletcher formåede at score fra pletten mod Sunderlands keeper Vito Mannone.

Danny Welbeck, Adnan Januzaj, Phil Jones og Rafael da Silva stod for afbrænderne på en ny skuffende aften i problematisk sæson for de forsvarende engelske mestre.

- Ideelt set var det ikke den gruppe, vi ville have valgt til at sparke, siger David Moyes og peger på, at skader forhindrede nogle af førstevalgene i at sparke.

- Javier Hernández skulle have sparket, men han var skadet, og en mand som Michael Carrick ville også have være der, forklarer Moyes.

Men straffesparkfadæser kan forekomme. Hvad værre er, er at hjemmeholdet forinden ikke formåede at vise nogen kvalitetsforskel i forhold til Sunderland, der ligger næstsidst i Premier League.

- Den største skuffelse er vores spil. Jeg havde forventet en anden standard, for man skal ikke glemme, at der er mange landsholdsspillere på vores hold. Når alt kommer til alt, spillede vi ikke godt nok til at gå videre, lyder det fra David Moyes.

Han kan nu se frem til en friweekend, hvor der afvikles en runde i FA Cuppen, hvor United også er slået ud.

Næste gang, det kriseramte mandskab skal i aktion, er på tirsdag mod Cardiff.

/ritzau/

Dagens Gossip