Skuffet Nicki Bille svarede igen med et mål

Angriberen Nicki Bille lavede sit første mål på landsholdet, men lægger ikke skjul på, at han havde håbet at være i den danske startopstilling, da Danmark tirsdag aften besejrede Malta med 6-0.

Men landstræner Morten Olsen valgte i stedet efterudtagede Morten "Duncan" Rasmussen til pladsen som spydspids, der var blevet ledig med Nicklas Bendtners karantæne.

- Alle, der ikke starter inde, skal da være skuffede. Hvis ikke man er skuffet, har man ikke ambitioner. Det har jeg selvfølgelig, men jeg fik altså ikke lov til at starte inde i dag, siger Nicki Bille.

Fra bænken kunne han se sin konkurrent lave to mål, og derfor var det en stor tilfredsstillelse for den farverige Rosenborg-forward, at han selv fik sendt bolden i nettet, efter at han var skiftet ind i slutfasen.

- Det er vigtigt, at man bakker op om sine holdkammerater og trænerens valg. "Duncan" scorede to mål, så der var ikke noget forkert i det. Jeg er da glad på hans vegne, og jeg måtte bare vise min skuffelse, da jeg kom ind ved at gøre, som jeg gjorde i dag.

- Jeg er selvfølgelig godt tilfreds med mit mål. Jeg kom ind og fik scoret på kort tid. Hvis du regner spilleminutter sammen, har jeg under to hele kampe på landsholdet, og det er rart at få slettet nullet og få hul på bylden, lyder det fra Nicki Bille.

Kampen mod Malta var hans tredje optræden på landsholdet.

/ritzau/

Dagens Gossip