Skuffet OB-anfører: Vi stoppede med at spille

OB har åbnet sæsonen mod to oprykkere, men pointhøsten har ikke været imponerende. Mod Silkeborg i premieren måtte man nøjes med 0-0, og søndag blev det så 2-2 ude mod Lyngby trods en 2-0-føring i første halvleg.

- Jeg er super frustreret. Vi var foran 2-0 og spillede godt de første 20 minutter, men så stoppede vi med at spille. Vi gav dem masser af plads og rum, og så er de gode, siger anfører Kenneth Emil Petersen.

- De løb ekstremt meget i deres kombinationsspil, og det dræbte os lidt. Men kigger man på kampen, havde vi stadig alle de chancer, der skulle til, for at vi kunne have vundet den.

Anføreren, der i slutfasen blev udvist for sit andet gule kort, bragte OB på 1-0 på et straffespark. Hans første mål fra pletten i Superligaen.

- Nu havde der været lidt problemer med at sparke den ind. Jeg har det fint med at sparke straffespark, og har også tidligere scoret i pokalen, siger Petersen.

Den sædvanlige straffesparksskytte, Rasmus Festersen, måtte så nøjes med et regulært mål til 2-0 efter en god dybdebold.

- Det var rart at få åbnet den konto. Det var et rigtig, rigtig fint oplæg af Anders K. Jacobsen. Det var egentlig ikke fortjent, at vi kom på 2-0, men på det tidspunkt havde vi alle muligheder for at lukke kampen, siger Festersen.

- Men så udartede den sig sådan, at vi reelt godt kunne have tabt kampen, hvis Jeppe Kjær havde scoret på straffesparket til sidst.

Træner Kent Nielsen er ikke tilfreds med at stå med to point efter de første to spillerunder.

- Vi havde håbet på mere. Indholdsmæssigt kunne vi godt have fået mere ud af Silkeborg-kampen, mens vi her vel både kunne have tabt og vundet, som kampen udartede sig, siger Nielsen.

- Men der er ingen tvivl om, at præstationen mod Silkeborg var mere helstøbt, hvor det her var mere sporadisk godt.

/ritzau/

Dagens Gossip