Skuffet Pione Sisto: Svært at fokusere på FCK-brag

FC Midtjylland spiller på søndag topbrag mod FC København i Alka Superligaen.

Kampen i Herning kommer mindre end 72 timer, efter at midtjyderne blev slået med 1-0 i Polen af Legia Warszawa i Europa League.

Da Pione Sisto omkring midnatstid natten mellem torsdag og fredag bevægede sig hen imod den bus, der skulle køre FCM-spillerne mod lufthavnen i Warszawa, var han skuffet. Det samme var stort set alle holdkammeraterne.

- Det bliver da spændende, om vi kan rejse os mod FCK. Vi er enormt skuffede lige nu.

- Der er ikke lang tid til næste kamp, og kan vi smide skuffelsen væk og fokusere på en lige så vigtig kamp - ja, det bliver spændende, lød det fra Pione Sisto, der blev flået ud i pausen efter en skidt præstation mod Legia.

FCK topper den hjemlige liga med et point mere end FCM. Hvis midtjyderne taber søndagens topkamp, så har FCK pludselig slået et lille hul.

- Vi skal have en sejr.

- Vi skal slutte året godt af i Europa og i Superligaen. Det har vi nogle kampe til. Vi vil gerne have et godt udgangspunkt til foråret, siger Sisto.

Ud over et par vigtige kampe i Superligaen så kan FCM om to uger spille sig frem til 1/16-finalerne i Europa League med en sejr på hjemmebane over belgiske Club Brugge. Uafgjort kan endda vise sig at være nok til avancement.

Midtjydernes øjeblikkelige formkurve er dog ikke prangende. I de seneste fem uger har FCM tabt hele seks kampe på tværs af alle turneringer.

Torsdagens nederlag i Warszawa demonstrerede, at holdet fortsat er et godt stykke fra niveauet tidligere på sæsonen.

Midterforsvareren Kian Hansen mener, at FCM efterhånden skylder klubbens fans en god kamp. Den må gerne komme mod FCK.

- Jeg håber, at vi kan få samlet en masse kræfter og give vores fans en rigtig god præstation. Det skylder vi dem, mener Kian Hansen.

- Vi kan rejse os igen mod FCK, og så håber jeg, at vi går ud og smadrer Club Brugge på hjemmebane, så vi kan fuldføre missionen om at komme videre i Europa League, siger Kian Hansen.

Søndagens kamp mellem FCM og FCK i Herning spilles klokken 18.00.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip