Skuffet Randers-træner efter nederlag: Sort uheld

Det var ikke Randers FC's dag på AutoC Park i hjemmekampen mod Brøndby søndag eftermiddag. Hjemmeholdet pressede på og lagde tryk på Brøndby i store dele af kampen, men kampens eneste mål stod Simon Makienok for kort før tid.

- Vi er ekstremt skuffede. Det er ekstra ærgerligt at stå her uden point, når vi taber, selvom jeg synes, at vi leverede et hårdt stykke arbejde i dag, siger vikarierende cheftræner Thomas Thomasberg

Trods nederlaget var han glad for sit holds indledning på kampen.

- Vi var aggressive fra start af. Vi fik mange erobringer, og det gjorde ondt på Brøndby-spillerne, at de ikke kunne sætte deres spil. Vi fik samtidig spillet godt op på vores angribere og kom godt over kanten.

Randers burde da også have bragt sig på tavlen. I første halvleg var Nicolai Brock-Madsen den store synder alene igennem mod Lukas Hradecky i målet, og i anden halvleg misbrugte Jonas Borring og Viktor Lundberg store tilbud.

- Så det er nok en blanding af manglende held og dygtighed, der gjorde, at vi ikke fik scoret i kampen, siger cheftræneren.

Han mener ikke, at holdet led under fraværet af den offensive profil, Ronnie Schwartz, der er ude med et brækket kraveben.

- Vi har scoret mange mål med den nuværende besætning. Vi må arbejde med dem, som vi har. Og jeg ved, at vi sagtens kan score mål. At vi så ikke scorede i dag, betragter jeg mere som sort uheld.

Ronnie Schwartz er ude i hvert fald en uge mere, fortalte cheftræneren, der derfor må undvære den hårdtarbejdende angriber i opgøret på udebane mod FC Vestsjælland på fredag den 7. marts.

/ritzau/

Dagens Gossip