Sky lover hurtigt comeback for skadet Wiggins

Den britiske cykelstjerne Bradley Wiggins blev torsdag udskrevet fra hospitalet, efter at han onsdag aften blev kørt ned af en bil, mens han kørte en træningstur på cyklen. Det beretter Sky Sports.

Meldingen stemmer også fint overens med det, Tour de France-vinderens hold, Team Sky, allerede har udtalt om Wiggins' tilstand.

- Vi kan bekræfte, at Bradley Wiggins var involveret i en trafikulykke, mens han kørte en træningstur i nærheden af sit hjem i Lancashire onsdag aften.

- Han er blevet holdt på hospitalet natten over til observation, men de skader, han pådrog sig, er ikke alvorlige, og det er ventet, at han vil komme sig helt og hurtigt, lyder det fra Team Sky på holdets hjemmeside.

Ifølge flere engelske medier brækkede 32-årige Wiggins nogle ribben ved episoden. Han har angiveligt også slået sine hænder og håndled.

Det er endnu uvist, hvor slemt Wiggins faktisk kom til skade, men han er altså nu udskrevet.

Foruden årets Tour-triumf vandt Wiggins også OL-guld i enkeltstart ved sommerens lege i London.

Også den britiske landstræner, Shane Sutton, var involveret i ulykken. Han blev ligesom Wiggins væltet af cyklen, men er ifølge det britiske cykelforbund kommet slemmere til skade.

Suttons hoved er værst tilredt, men heldigvis havde han hjelm på, meddeler forbundet. Det er forventet, at Sutton skal blive på hospitalet nogle dage endnu.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip