Sky Sports News Radio på Radio Play

Danske sportsinteresserede radiolyttere får nu muligheden for at lytte til den kendte Sky Sports News Radio, der sender sportsnyheder fra hele verden døgnet rundt. Radiokanalen blev i går en del af Radio Play, og vil indgå sammen med de andre SBS-stationer NOVA, The Voice, Radio 100, myROCK, Soft FM og Pop FM.

Sky Sports News Radio blev lanceret i 2010 og består udover nyheder af en række sportsmagasinprogrammer. Stationen er designet til at være en radioudgave af, hvad der bliver vist af sport på tv.

- Vi er stolte af og glade for at have Sky Sports News Radio på Radio Play. Stationen er på få år blevet den internationale radiostation for de sportsinteresserede. Vi ved fra vores tv-stationer, at der er stor interesse for sport på tv, og nu får sportsinteresserede danskere også muligheden for at følge med i Sky Sports News Radio, siger Mark Chesworth, Chefredaktør på Sky Sports News Radio.

Radio Play har også sikret sig rettighederne til "Rock 'N' Roll Football" - en ugentlig podcast med trioen Absolute Radio-vært Russ Williams, Jim Proudfoot og den tidligere engelske landsholdsspiller og Arsenal angriber, Ian Wright.

Dagens Gossip