Skype millionærer nu bag dansk vækstvirksomhed

Danske Autolog Systems går sammen med baltiske Oskando og bliver til Ecoflet.

Ecoflet bliver førende indenfor transport-software, blandt andet elektroniske kørebøger, flådestyring og tracking, i Skandinavien og det baltiske område. Selskabet kan nu tilbyde salg og support i 16 lande.

Det nye selskab bliver ejet ligeligt af kredsen bag danske Autolog og Oskando, som ejes af investeringsselskabet ASI, der er stiftet af en række af Skypes grundlæggere.

- I tråd med klimaplanens 2020 mål skaber virksomhedernes øgede fokus på driftsoptimering, dokumentation og CO2 reduktion stor efterspørgsel. Denne efterspørgsel oplever vi både blandt mindre virksomheder og blandt de helt store, fortæller en af virksomhedens grundlæggere, Robert Holm.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Han vil sammen med Stig Lyngsie være en del af det internationale management team.

Analysevirksomheden TechNavio forudser en vækst på markedet for fleet management systemer på 26,66 procent frem til 2016 og en omsætning i 2018 på over 30 milliarder dollars globalt set.

En nyere undersøgelse af 9.000 danske virksomheders interesse for fleet management viser, at 13 procent allerede har købt GPS-systemer, og at 20 procent af de resterende overvejer at købe GPS til styring af virksomhedens køretøjer.

De to firmaer er størrelsesmæssigt lige store. Autolog er stærkt repræsenteret i Danmark, Norge og Sverige, mens Oskando er stærk i dele af den baltiske CEE region som Ungarn, Slovakiet og Polen.

De to virksomheder holder tilsammen styr på mere end 35.000 GPS-enheder i 16 lande. Blandt Autologs kunder er SKAT, Arbejdstilsynet, COOP Logistik, KONE, Miele og Lejerbo.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip