Slået ned med flaske: Voldsmænd råbte 'klamme homo'

Skrevet af Michael Lauritsen

19/10/2013

Mest læste i dag

En bytur fredag nat endte med et blodigt overfald for realitystjernen, Gustav Salinas Andersen. Den 23-årige kendis var, ifølge ugebladet HER&NU, på tur med Lisa Lents, da han blev passet op af sine gerningsmænd.

LÆS OGSÅ: Bytur endte brat: Gustav slået ned med flaske

Gustav fortæller selv til eb.dk, at han gjorde holdt ved Arbejdernes Landsbank i Bernstorffsgade, da han skulle følge sin ven til Hovedbanegården. Her var der nogen, der råbte, de ville have et billede med ham. Men, da han vendte sig om, fik han en flaske i hovedet.

- Der var bare blod overalt. Heldigvis blev jeg 'kun' ramt i baghovedet, hvis jeg havde drejet mit hoved en smule, så havde flasken ramt mit øje, og jeg kunne måske have mistet noget af synet, siger han til eb.dk.

Realitystjernen besvimede efter overfaldet, der fandt sted mellem klokken fem og seks natten til lørdag. Han blev kørt til Rigshospitalet, hvor han blev syet med flere sting.

Gerningsmændene løb fra stedet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

- Det er meget skræmmende. Jeg håber virkelig, de finder dem, der har gjort det, Men lige nu skal jeg bare slappe af, siger Gustav til eb.dk.

Københavns Politi bekræfter over for BT, at der har været et overfald på Bernstorffsgade i nat.