Slagen golfkomet misser cut for anden turnering i træk

Skrevet af admin

06/09/2015

Dagens topnyheder

22-årige Jordan Spieth har været på alles læber i golfverdenen i denne sæson efter imponerende resultater, men nu har Spieth ramt modgang.

For anden turnering i træk missede han cuttet på PGA Tour, hvilket aldrig tidligere er sket i hans professionelle karriere, der startede i 2012. Og det er kun fjerde gang i hele 2015, at han misser et cut.

Med tre bogeys på de sidste seks huller af sin anden runde ved Deutsche Bank Championship i USA endte han i seks slag over par, og dermed kan han pakke køllerne sammen inden de to finalerunder.

I sidste uge missede han cuttet i The Barclays i New Jersey.

- Det er nærmest som en dårlig drøm, lød det fra Spieth ifølge AFP efter anden runde natten til søndag dansk tid.

Den 22-årige amerikaner havde tidligere på året kurs mod historiebøgerne, da han vandt årets to første Majors, US Masters og US Open.

Dermed kunne han lave et Major-hattrick ved British Open og eventuelt fuldføre den utrolige grand slam med sejr i samtlige Major-turneringer i en sæson, hvis han også kunne tage titlen i PGA Championship.

Det var ikke langt fra at lykkes, og med en fjerdeplads og en andenplads i henholdsvis British Open og PGA Championship må man sige, at Spieth har leveret et fantastisk år i Major-turneringerne.

Han lå også en kort overgang nummer ét på verdensranglisten, men er igen nede som nummer to efter ireren Rory McIlroy.

Ifølge Jordan Spieth vil han nu holde nogle dages pause, så han kan komme ovenpå igen efter de seneste skuffelser.

Deutsche Bank Championship føres af amerikaneren Charley Hoffman, som er 12 slag under par efter de indledende to runder.

/ritzau/