Slagen kaptajn: Laudrup kan vinde Europa League

Den svenske klub fik ørerne i maskinen, da de tidligere på måneden mødte Swansea over to kampe i kvalifikationen til Europa League. I Wales tabte Malmö FF 0-4, mens de på hjemmebane fik 0-0.

I den første kamp fik svenskerne knap et ben til jorden, og det får holdets anfører, den 22-årige kantspiller Jiloan Hamad, til at spå Swansea en stor sæson i europæisk sammenhæng.   - Hvis de spiller på deres topniveau, kan de gå hele vejen. Det er et virkelig godt hold, og hvis Atletico Madrid (vindere i sæsonen 2011/2012, red.) kan vinde, kan Swansea også gøre det, siger Hamad ifølge Wales Online. 

Det er især kantspillerne Wayne Routledge og Nathan Dyer, der har imponeret den svenske landsholdsspiller, men også sidste sæsons topscorer Michu og nyindkøbte Wilfried Bony, viste ifølge Hamad store kvaliteter. 

Efter den samlede sejr over Malmö FF mangler Swansea blot at overkomme én kvalifikationsrunde yderligere, inden Europa Leagues gruppespil venter. I den sidste play off-runde venter rumænske Petrolul Ploiesti på .Michael Laudrups klub. 

Dagens Gossip