Slagen Riis: Nu skal der forsvares

Bjarne Riis erkender, at Chris Froome ligner en ny vinder af Tour de France.

Med en rigtig etape tilbage af årets Tour de France og et minus på over fem minutter indstiller Bjarne Riis offensiven. Nu skal der kigges bagud i klassementet og i holdkonkurrencen.

- Målet for 20. etape er at holde Contadors andenplads og vores førerposition i holdkonkurrencen, siger Bjarne Riis, der allerede har sendt sejren til Storbritannien. 

- Der skal ske noget dramatisk i morgen, hvis ikke Chris Froome skal vinde løbet.

Det danske hold kan altså med en god indsats på lørdagens 125 kilometer lange 20. etape komme på podiet flere gange. Både som vinder af holdkonkurrencen og med to mand lige efter Chris Froome i den samlede stilling.

- Selvfølgelig vil det være flot, hvis vi kan få Roman Kreuziger på podiet, men det kan blive svært, siger Bjarne Riis, som forudser en eksplosiv 20. etape fra Annecy til Annecy - Semnoz, der slutter med en skrap stigning op mod mål.

- Jeg tror, man kan forvente en etape, hvor det bliver 'direkte ud af skolegården'. Der er ikke helt de samme bjerge som for to år siden, hvor det var Alpe d'Huez som var målet på en lignende kort etape. Men der er mange, som er ved at være trætte, siger den danske holdejer.

Dagens Gossip