Slagteriet Tican rykker 80 bacon- og skinkejob til udlandet

Slagterivirksomheden Tican flytter 80 stillinger fra Danmark til udlandet.

Tican vil flytte skinkeudbeningen fra Thisted til Tyskland, mens baconproduktionen i Ansager flyttes til Storbritannien 1. oktober i år. Det oplyser Tican i en pressemeddelelse.

- Medarbejderne og ledelsen har kæmpet i årevis for at bevare aktiviteterne i Danmark, siger Ove Thejls, administrerende direktør i Tican i meddelelsen.

- Det er desværre blevet stadigt vanskeligere, og andre virksomheder har for længst nedlagt eller udflaget udbeningsaktiviteter og baconproduktion til UK eller Tyskland, siger han.

Skinkeafdelingen i Thisted beskæftiger cirka 55 medarbejdere, mens omkring 25 medarbejdere er ansat i baconafdelingen i Ansager.

- Det er naturligvis beklageligt, at dette på kort sigt koster arbejdspladser i Danmark, men vi arbejder ufortrødent videre med vækst- og investeringsplaner på andre områder, hvilket med tiden forventes at få en positiv effekt på beskæftigelsen, siger Ove Thejls.

Udbeningen af skinker flyttes i første omgang til Tyskland, men skal på sigt også rykke til Storbritannien, lyder det fra Tican.

Tican beskæftiger i alt omkring 2100 ansatte og har adresse i Thisted. Slagteriet blev opkøbt af tyske Tönnies i 2015.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip