Slidt KIF Kolding København skuffede i Slovakiet

Det slovakiske mandskab blev ellers gennembanket 37-17, da holdet gæstede Danmark, men holdet tog grusomt hævn lørdag i Presov.

Sejren blev så klar som 29-22 efter en kamp, hvor et tamt og overraskende uengageret KIF-mandskab lynhurtigt blev distanceret på måltavlen, hvor hjemmeholdet førte 18-13 ved pausen.

Det danske forsvar ramte aldrig dagen, Kasper Hvidt tog overraskende lidt i målet, og angrebsmæssigt hang intet sammen for danskerne. En stjerne som Kim Andersson leverede en af sine dårligste præstationer i KIF-trøjen, og med Joachim Boldsen, Frederik Børm, Boris Schnuchel, Kasper Irming og delvis Lasse Boesen i ukampdygtig tilstand var der ikke mange, der kunne tage ansvaret i stedet.

Bo Spellerberg og Lukas Karlsson prøvede, men uden det store held.

Den korte forklaring lyder på, at KIF-mandskabet er slidt efter en lang periode med kampe både onsdag og søndag med en smal trup som følge af de mange skader. Sådan så det i hvert fald ud lørdag i Slovakiet, hvor KIF var langt fra normalt niveau over hele linjen.

Med nederlaget i Slovakiet slutter KIF på andenpladsen i puljen, der vindes af tyske Rhein-Neckar Löwen. Men på grund af besynderlige EHF-regler for deltagelse i kvartfinalen var det i første omgang ikke sikkert, at det danske hold kom med i kvartfinalen, selv om holdet nu er blandt de sidste otte.

Det skyldes, at EHF har garanteret franske Nantes, at holdet er sikret en plads i semifinalen i turneringen, fordi Nantes er vært for turneringens Final4-arrangement, og derfor må den dårligste to'er fra de fire puljer finde sig i at blive smidt ud, selv om man egentlig har spillet sig i kvartfinalen.

Men senere lørdag vandt Frisch auf Göppingen med 32-31 over spanske Naturhouse La Rioja, og det resultat betyder, at KIF ikke længere kan blive dårligste toer, da holdet er bedre end spanierne i det regnskab.

Søndag spiller Team Tvis Holstebro i øvrigt sin sidste kamp i samme EHF Cup-gruppespil, og vinder holdet hjemme over polske Wisla Plock, som danskerne besejrede ude, er også Team Tvis sikret plads i kvartfinalerne. Det kan selv EHFs sære regler ikke forhindre.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip