Slidt Murray håber på kort proces mod servemonster

Andy Murray har haft en lang rejse til tredje runde af årets French Open med to hårde femsætskampe til at indlede turneringen med.

For andenseedede Murray, som drømmer om at vinde turneringen for første gang, er de lange kampe et problem, og derfor håber han på kortere proces i tredje runde.

- Jeg er nødt til at kunne slappe lidt af. Det har været nogle hårde dage. Hvis man vil langt i turneringen, kan man ikke spille så mange kampe som disse, siger han ifølge AFP med henvisning til femsætssejrene over Radek Stepanek og Mathias Bourgue.

En hurtig sejr i tredje runde kan dog vise sig vanskelig. På den anden side af nettet står nemlig det mere end to meter høje servemonster Ivo Karlovic, som er kendt for lange kampe og sæt, der går i tiebreak, fordi det er tæt på umuligt at bryde hans serv.

Det beviste kroaten i anden runde mod Jordan Thompson. Karlovic måtte ud i fem sæt, hvoraf det sidste, som ikke blev afsluttet med tiebreak, endte 12-10 til kroaten. Tre af de fire øvrige partier blev afgjort i tiebreak.

Andy Murray skal lykkes med sine returneringer mod Karlovic, hvis ikke det skal blive en lang kamp mod den 37-årige veteran.

Briten, som tidligere har vundet US Open (2012) og Wimbledon (2013), burde have god selvtillid efter sejren over verdensranglistens nummer et, Novak Djokovic, i Masters 1000-finalen i Rom kort før French Open.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip