Slik, pickles og øl: Det sælger Netto mest af i udlandet

 

Dansk Supermarked har undersøgt, hvad Netto sælger mest af i andre EU-lande.

Undersøgelsen viser, at tyskerne slet ikke har fortjent at blive kaldt for ”pølsetyskere” længe, for de handler faktisk flere øl, end de køber pølse. Det der hitter mest i de tyske Netto-forretninger er nemlig special-øllen, rullepølsen, sauerkraut, frugtkage og rugbrød.

Polakkerne har tradition for pickles. I et hver polsk køkken med respekt for sig selv, finder man diverse pickles varianter i skabene, så derfor overrasker det ikke, at det mest købte er syltede agurker, stærkt efterfulgt af tørrede svampe, der kan købes over alt i de polske supermarkeder. Men lige som tyskerne, har de polske borgere også en svaghed for sauerkrat, samt en skarp tendens til kødspisen, de russiske dumplings.

Man ville ikke have troet det, men selvom svenskerne er vilde med deres kødboller, så bliver de overhalet af bland-selv slik. 1800 tons bland-selv slik bliver årligt solgt. En klar nummer et, med de svenske Fabu-pølser på en anden plads, altså er det næsten overraskende, at kødbollerne ligger sidst på en tredje plads, over de varer, som svenskerne handler mest. 

Danskerne virker til at være de sundeste, med bananer, mælk, og agurk, som de største hits.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip