Sløje Viborg sætter stor føring over styr mod SK Aarhus

23/09/2015

Håndboldklubben Viborg HK har fået en sløv start på sæsonen i Boxer Dameligaen.

Onsdag aften tabte holdet på udebane til SK Aarhus efter at have sat en firemålsføring ved pausen over styr. Dermed har traditionsklubben indledt sæsonen med beskedne tre point i fire kampe.

SK Aarhus vandt med 28-23 takket være en stærk slutspurt. Med seks minutter tilbage af opgøret førte aarhusianerne således kun med et enkelt mål, men Viborg fik ikke scoret yderligere.

Generelt var viborgenserne ufarlige i anden halvleg efter at have ført med 14-10 ved pausen.

Hjemmeholdets hårdtskydende bagspiller Anna Sophie Okkels blev kampens topscorer med syv mål.

Det var SK Aarhus' tredje sejr i fire kampe.

Danmarksmestrene fra FCM Håndbold hev en lidt smallere sejr hjem, da Silkeborg-Voel KFUM blev slået med 19-18. Udeholdet havde muligheden for at udligne i kampens sidste sekund, men forpassede chancen.

Sidste sæsons sølvvindere fra Team Esbjerg var endnu en gang overbevisende. På hjemmebane vandt Esbjerg med 35-27 over Sønderjyske. Så sent som lørdag satte Esbjerg også Viborg på plads foran det vestjyske publikum med en syvmålssejr.

Det blev også til en hjemmesejr i onsdagens fjerde kamp i damernes håndboldliga, da Randers HK vandt klart over ambitiøse Nykøbing Falster Håndbold. Randrusianerne vandt 31-26.