Sløv Saxo-start i Luxembourg

Chris Anker Sørensen & Co. gjorde ikke det store væsen af sig på prologen i Luxembourg Rundt

Team Saxo-Tinkoff har sendt Chris Anker Sørensen, Bruno Pires, Manuele Boaro, Mads Christensen, Karsten Kroon, Marko Kump og Timmy Duggan til start i Luxembourg Rundt, der åbnede onsdag med en 2,5 kilometer lang prolog i byen Luxembourg.

En kort men krævende rute, der både havde brosten og stejle bakker.

- Det var en teknisk svær rute med skarpe sving, brosten og en nedkørsel, og den korte distance er ikke Manuele's livret, selvom han oftest er garant for et godt resultat på tidskørsler, fortæller sportsdirektør Dan Frost på Team Saxo-Tinkoffs hjemmeside.

Prologen blev da heller ikke den store succes for Bjarne Riis' team. Holdets bedste rytter, sloveneren Marko Kump, blev nummer 23 næsten 13 sekunder efter vinderen Jimmy Engoulvent fra Sojasun, der også vandt prologen sidste år.

Ifølge Dan Frost handler det da også mere om etapesejre end klassement i de kommende dage.

- Vi går ind i løbet uden nogen på forhånd givet klassement-kaptajn, hvilket betyder, at alle ryttere har frie tøjler til at køre deres chance i løbet. Derfor håber jeg at se vores ryttere i udbrud de kommende dage og forhåbentlig også skrabe et godt etaperesultat hjem, siger sportsdirektøren.

Luxembourg Rundt slutter på søndag

Dagens Gossip