Slut med dans: Søs røg på sin fødselsdag

Det var langt fra den fødselsdagsgave, Søs Egelind havde ønsket sig. Men fredag aften stemte seerne den garvede skuespillerinde ud af Vild med dans.

Dermed er fire par nu blevet til tre i konkurrencen.

Næste fredags semifinale kommer dermed til at stå mellem skuespillerinden Stephania Portalivo og hendes partner, Morten Kjeldgaard, skuespillerinden Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen og den tidligere fodboldspilelr John "Faxe" Jensen og Karina Frimodt.

I fredagens kvartfinale var alle par først på gulvet i en argentinsk tango, og her scorede Søs Egelind - der altså fejrede sin 57-års fødselsdag på gulvet - og Mads Vad årets første 10-tal for deres sensuelle fodarbejde.  

Det toppede Stephania Portalivo og Morten Kjeldgaard dog, da parret indkasserede ikke mindre end fire af slagsen, da de efterfølgende gik på gulvet. Det gav den professionelle danser fugtige øjenkroge.

- Jeg tror aldrig, jeg har fået et 10-tal før, sagde Morten Kjeldgaard, der har været med i Vild med dans tre gange tidligere.

Parrene blev efter deres tango delt i to hold, før de blev sendt på gulvet i en paso doble. Her konkurrerede Søs Egelind og Mads Vad sammen med John "Faxe" Jensen og Karina Frimodt om at slå de to unge amatørdanserinder, Ena Spottag og Stephania Portalivo, og deres partnere.

Men det var de to unge skuespillerinder, der trak sig sejrrigt ud af den dyst - de scorede nemlig 36 point, mens de ældre amatørdansere måtte nøjes med 34 af slagsen.

Det var da også netop den tidligere fodboldspiller og Søs Egelind, der kæmpede i omdansen, og her var seerne altså med John "Faxe" Jensen, der kan se frem mod endnu en tur på gulvet.

Næste fredag gælder det semifinalen i showet. Den sendes på TV2 klokken 20.00.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip