Slut med gryder, der koger over

Alle kender problemet, når grydelåget pludseligt står og klaprer og afslører, at maden er i færd med at koge over og sende kaskader af kogende vand ned ad komfur eller køkkenlåger. Men nu er løsningen der i form af det patenterede tyske grydelåg kaldet ”Kochblume”.

I 2011 var Kochblume et af de mest solgte køkkenprodukter på det amerikanske marked - og med god grund, for Kochblume fungerer som universallåg til de fleste grydestørrelser og så virker det.

Der har gennem tiden været mange løsningsforslag og tips til hvordan man undgår at gryder koger over, uden at nogle af dem dog har virket effektivt. Men takket være Kochblumes centrale ventil af blød silikone, der er formet som kronbladene på en blomst, er problemet løst effektivt og enkelt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Når gryden koger, vil kronbladene åbne sig på grund af damptrykket og lade den overkogende væske og damp løbe ud på det let skålformede låg. Her afkøles væsken og kan så løbe tilbage i gryden igen gennem ventilerne. Vel at mærke uden at der kommer så meget som en dråbe ud på komfuret.

Kochblume kan udover at fungere som overkogningssikring også bruges som stænklåg, samt som en handy og simpel dampkoger sammen med en gryde og et traditionelt låg.

Produktet er fremstillet i silikone.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip