Slut med at koge i varme biler: IKEA indfører parkering for hunde

Skrevet af Morten Larsen

24/07/2015

Mest læste i dag

IKEA har i flere år haft stor succes med legeområder, hvor børn kan more sig under opsyn, mens deres forældre handler hos den svenske møbelgigant.

Nu har globale kæde søsat endnu et initiativ - det drejer sig om en slags parkeringsplads for de hunde, hvis ejermænd skal på jagt efter en ny sofa eller spisebord i de enorme IKEA-butikker.

De firbenende venner kan med god samvittig efterlades foran butikken, hvor de kan slappe af i en seng af kunstigt græs og slubre lidt frisk vand i sig.

Ifølge Daily Mail skal hundeområdet være med til at sikre, at kunderne ikke længere efterlader deres hunde i bilen, hvor høje temperaturer kan være med til bringe dyreliv i fare.

Læs også: Advarsel: Denne Ikea-kommode er skyld i to børns død

Men inden alverdens hundeejere begynder at bjæffe i begejstring over tiltaget, bør det lige tilføjes, at hundeparkering indtil videre kun er en realitet ved én IKEA-butik - nemlig i den tyske storby Köln.

Møbelgiganten har i øjeblikket ingen planer om at indføre idéen til de danske butikker.

- Men vi lytter til vores kunder, og hvis de drømmer om det, så vil vi da se på det, siger kommunikationsmedarbejder Mette Maria Starcke til Dagens.dk. 

IKEA in Germany has a parking lot for dogs to encourage ppl not to leave them in hot cars #brilliantidea pic.twitter.com/ulBncEvMIu

— Debbie (@debbiedoo22) 18. juli 2015

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler: