Slut med at koge i varme biler: IKEA indfører parkering for hunde

IKEA har i flere år haft stor succes med legeområder, hvor børn kan more sig under opsyn, mens deres forældre handler hos den svenske møbelgigant.

Nu har globale kæde søsat endnu et initiativ - det drejer sig om en slags parkeringsplads for de hunde, hvis ejermænd skal på jagt efter en ny sofa eller spisebord i de enorme IKEA-butikker.

De firbenende venner kan med god samvittig efterlades foran butikken, hvor de kan slappe af i en seng af kunstigt græs og slubre lidt frisk vand i sig.

Ifølge Daily Mail skal hundeområdet være med til at sikre, at kunderne ikke længere efterlader deres hunde i bilen, hvor høje temperaturer kan være med til bringe dyreliv i fare.

Læs også: Advarsel: Denne Ikea-kommode er skyld i to børns død

Men inden alverdens hundeejere begynder at bjæffe i begejstring over tiltaget, bør det lige tilføjes, at hundeparkering indtil videre kun er en realitet ved én IKEA-butik - nemlig i den tyske storby Köln.

Møbelgiganten har i øjeblikket ingen planer om at indføre idéen til de danske butikker.

- Men vi lytter til vores kunder, og hvis de drømmer om det, så vil vi da se på det, siger kommunikationsmedarbejder Mette Maria Starcke til Dagens.dk. 

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip