Slut med småsnak: Frisør indfører ‘stille stol’

Gider du ikke sniksnak med frisøren, når du sidder i stolen?

Det er du i så fald ikke alene om. En frisør i Cardiff i Storbritannien imødekommer nu de kunder, som ikke er særlig snaksagelige.

De får simpelthen mulighed for at booke en ‘stille stol’, hvor de slipper for at tale om vind og vejr, mens den professionelle klarer lokkerne. Det skriver Wales Online

Frisøren Bauhaus Hair Salon har lavet muligheden til sit mere fåmælte klientel.

- Vores hold er fuld af dygtige samtalere. Det er en vigtig del af at være hårstylist, og de fleste af vores kunder kan godt lide at få en snak. Men samtidig forstår vi, at folk har travle liv, hvor de måske kommunikerer med folk hele dagen og ønsker lidt fred, siger salonens ejer Scott Miller.

For ham er det vigtigt, at alle kunderne nyder turen til frisøren.

- En tur til salonen skal helst være afslappende, og selvom det for nogle mennesker betyder, at de får talt om, hvad der er sket siden sidst, har alle det ikke godt med småsnak, tilføjer salonejeren.

Læs også: Supermodel får stærke reaktioner på denne selfie

Kunderne kan ganske enkelt vælge det stille rum, når de booker en tid.

- Selvfølgelig vil vi tale med dem om deres hår, og hvad de ønsker, men ud over det, vil de kunne nyde oplevelsen i stilhed og læse et blad uden at blive forstyrret, hvis det er det, de ønsker, siger Scott Miller.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip