Slut med ulækre stinkere: Nyt undertøj kan kvæle dine prutter

Det skal være slut med stanken af vammel metangas. Det mener undertøjsvirksomheden UnderShreddies Ltd., der har hovedsæde i Leicestershire i England. Virksomheded har fremstillet en kollektion af trusser og boxershorts, som absorberer og neutraliserer prutter.

Teknikken er den samme, som man kender fra beskyttelsesdragter, der anvendes under kemisk krigsførelse. Det skriver blandt andre NY Daily News.

SE OGSÅ: Nu skal mænd gå i g-streng og bh

De tynde og fleksible underbenklæder er udstyret med en klud af Zorflex. Det er aktivt kul, som - når det er fyldt op med prut - kan genaktiveres ved at vaske det.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

UnderShreddies Ltd. påstår, at tests viser, at anti-prut-undertøjet kan nedbryde lugten op til 200 gange styrken af en gennemsnitlig fis.

Det lugthæmmende undertøj, som også bare går under navnet Shreddies, fås både til mænd og kvinder og i en række varianter. Virksomheden hævder endda, at det sidder bedre end det konventionelle undertøj.

Kvinder kan købe Shreddies i almindelige trusser, højtaljede trusser eller 'shorties', mens mænd kan købe dem både i boxershorts og mindre herretrusser.

Og hvad koster det så at blive fri for den brune forbandelse. Kvinder kan få Shreddies fra omkring 163 kroner, mens mænd må punge op med omkring 218 kroner for den billigste model.

KLIK OG SÅ BILLEDET I FULD STØRRELSE:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip