Slutspil: Skjern Håndbold banker igen Team Tvis

01/04/2015

Sjovt er det ikke at møde Skjerns håndboldherrer lige for tiden. Og slet ikke for Team Tvis Holstebro.

I søndags tabte Team Tvis pokalfinalen til Skjern efter en tæt kamp. Og onsdag aften åbnede Skjern så DM-slutspillet med endnu en sejr over Team Tvis.

Denne gang vandt Skjern så sikkert som 29-24 i en udsolgt Skjern Bank Arena.

Henrik Møllgaard scorede til 16-11 på et stående frikast i første halvlegs sidste sekund, hvor landsholdsspilleren på akrobatisk vis fik hamret bolden uden om muren.

Det blev også hurtigt til føringer på 20-14, 22-15 og 26-17 i anden halvleg. Især fordi Skjerns målmand, Søren Pedersen, igen stod en blændende kamp og reddede mange skud.

Søren Pedersen var også hurtig og effektiv til at sende Skjerns fløjspillere af sted i kontraspillet, og det gjorde ondt på Tvis-forsvaret.

Skjerns højrefløj René Rasmussen blev af samme årsag kampens topscorer med otte mål.

Det var helt tydeligt at se, at Team Tvis manglede noget skudkraft i bagkæden, og holdets topscorer, Michael Damgaard, der er ude med en skade, var stærkt savnet.

Team Tvis udnyttede i de sidste 10 minutter, at Skjern mistede koncentrationen, men det blev kun til kosmetiske reduceringer.

Med sejren overhaler Skjern nu Team Tvis i slutspillets gruppe 1. Skjern har to point, mens Team Tvis fortsat har det ene point, holdet tog med fra grundspillet.

KIF Kolding København, som tidligere onsdag vandt 31-25 ude over Århus Håndbold, fører gruppen med fire point. Århus Håndbold har ingen point.

De to bedst placerede hold går videre til DM-semifinalerne.