Slutspurt sikrer Randers HK fuld gevinst i Silkeborg

02/10/2015

Håndboldkvinderne fra Randers HK rykkede fredag op på førstepladsen i Boxer Dameligaen efter en udesejr på 28-25 over Silkeborg-Voel.

Kronjyderne har fået en forrygende sæsonstart med ni point i de fem første ligakampe.

Gæsterne fra Randers startede fredagens kamp i Silkeborg bedst og var længe foran med to-tre mål, men ved pausen var stillingen 13-13.

Anden halvleg blev indledt med en stærk periode for Silkeborg-Voel, der hurtigt fik bragt sig foran 18-15.

En lang række Silkeborg-afbrændere banede vejen for Randers, der fik udlignet til 21-21 med 10 minutter tilbage.

Kampen lå i nogle minutter på vippen, før gæsterne fik sat en afgørende slutspurt ind, da Johanna Westberg og Rikke Vestergaard - på et straffekast - med en scoring hver fik slået et afgørende hul til Randers-føring på 26-24.

Selv om værterne fik reduceret til 25-26, så måtte Silkeborg-Voel slutte kampen med en spiller i undertal, da Mathilde Bjerregaard blev udvist.

Rikke Vestergaard øgede efterfølgende på endnu et straffekast, før Camilla Dalby cementerede sejren.

Silkeborg-Voel har fem point på ligaens sjetteplads.