Små caribiske hemmeligheder nu let tilgængelige for danskerne

De mindste og smukkeste caribiske øer har i mange år været forbeholdt de få, der orkede den lange flyvetur med op til flere mellemlandinger og skift undervejs fra Danmark.

Det er slut nu, hvor der for første gang i mange er en ny direkte charterrute til Barbados med mulighed for en let og komfortabel ferie, hvor man kan kombinere flere af de mindre, autentiske og relativt uberørte caribiske skønheder, nemlig Saint Lucia og Grenada.

- Vi flyver direkte til Barbados den kommende vinter, og derfra er det let og hurtigt at komme til både Grenada og Saint Lucia, der begge har forholdsvist få turister og høj komfort. Fælles for de to små øer er, at der er blændende smukt, meget at opleve og op til 25 procent lavere priser end på Barbados, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Læs flere nyheder om ferie her

Saint Lucia er en vulkanø, med dybe kløfter og høje bjerge, overalt dækket af frodig vegetation og med det caribiske dagligliv tilstede overalt.

Grenada er på størrelse med Barbados, og er kendt som krydderiøen. Her er et mylder af markeder, og småbyer, musik og ægte caribisk stemning, og umiskendelig kolonistil.

- Tendensen er tydeligt, at flere og flere danskere søger vestover på ferien, og denne vinter er udbuddet af caribiske destinationer fra Danmark større end nogensinde. Klimaet i Caribien er varmt, men tørt og svalende i forhold til klimaet i østen, slutter Stig Elling.

Dagens Gossip