Smadrede bil og skræmte kørestolsbruger: Elefant amok ved Næstved

Det skulle have været en hyggelig badetur for cirkuselefanterne - istedet udviklede det sig til en smadrefest for en af de store dyr.

Lørdag var Cirkus Arenas tre store elefanter sendt på badetur til Karrebæksminde. Det er en årlig begivenhed, som tiltrak sig en del opmærksomhed denne gang. Det store fremmøde betød, at en utålmodighed bilist valgte at dytte i hornet.

Men det skulle han ikke have gjort.

Læs også: Vild cirkus-panik i Nordsjælland: Tre elefanter stak af fra Arena

En af elefanterne blev så forskrækket, at den lavede en rotation, som var ved at vælte en kørestolsbruger omkuld, skriver Media Næstved.

Om det var den samme elefant, der senere valgte at spidde en Skoda vides ikke, men da de store dyr skulle tilbage til cirkuspladsen, stak den sine stødtænder ind gennem sideruden, løftede bilen op og trampede på bilens kølerhjelm, for derefter at give Skodaen nogle kraftige slag med snablen.

Læs også: Elefant stjæler mands telefon og tager selfie med snablen
 
Ingen mennesker kom til skade, men elefanten pådrog sig et blødende sår ved den ene stødtand. Ejeren af bilen er underrettet, og Cirkus Arenas forsikring dækker skaden på bilen, oplyser Cirkus Arenas presseansvarlige.

Se flere billeder under artiklen.

Dagens Gossip