Smart trick: Få en slankere talje på 30 sekunder

Et bælte i taljen på kjolen, blusen eller jakken giver en feminin silhuet på ingen tid.

Du kan på den måde gøre en eventuel topmave usynlig på ingen tid og undgå både motionscentret og en slankekur. Det skriver kvindesitet KK.no.

Den vigtigste detalje, du her skal huske, er imidlertid, at bæltet skal være mørkt. Det vil sige for eksempel mørkebrunt eller sort.

På catwalken var det især Prada og Bottega Veneta, der fremviste detaljen med de mørke bælter for denne sæson.

Hvor sidder din talje præcist, og hvordan måler du den? Se svaret på Q.dk

- Et bælte i en mørkere farve end blusen, kjolen eller kjolefrakke giver faktisk en illusion om en smallere talje, siger Nadine Monroe, der er modeekspert og stylist hos KK.no.

Sæt knald på farverne

Hvis det absolut ikke passer til dit outfit med et mørkt bælte, så er der også en anden mulighed, forklarer stylisten.

- Den samme effekt får du, hvis bæltet er mønstret eller på anden måde skiller sig ud, som fx hvis det er i en knaldfarve, siger Nadine Monroe.

Bredt eller smalt?

For at få den rigtige timeglasfigur med brug af bælte, er der visse detaljer, du skal have styr på. Fx skal bæltet sidde over navlen, og det skal sidde relativt stramt. Uden dog at få din mave til at bule.

Det smalle bælte laver især en skarp timeglasfigur, men det er ikke altid det passer til kjolen.

Lav en test, hvor du sætter dig ned på en stol, hvis bæltet så skjules helt i tøjet, betyder det, at du skal vælge et bredere bælte.

Her er 15 smutveje til din drømmekrop. Få dem på Q.dk

Pas på at det ikke buler

Du kan sætte et bælte i livet til et væld af kjoler, bluser osv., men pas på, at stoffet på tøjet ikke er for tykt, for så vil det komme til at bule ud, og det er uhensigtsmæssigt.   

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip