Smigret Steve Bruce har intet hørt om landstrænerjob

Steve Bruce, der er manager for Hull, bliver mange steder nævnt som favorit til jobbet som engelsk landstræner i fodbold.

Men englænderen, som førte Hull City tilbage i Premier League til den kommende sæson, har intet hørt fra FA, det engelske fodboldforbund, endnu.

- Det hele er spekulation. Mange mennesker har skrevet pæne ting om mig, og det er jeg taknemmelig for, siger Hull-manageren.

- Det er meget smigrende, og jeg er beæret over at blive sat i forbindelse med jobbet, fortsætter han.

Jobbet som manager for det engelske landshold blev ledig, da Roy Hodgson selv opsagde sin stilling efter nederlaget til Island i ottendedelsfinalen ved EM i Frankrig.

Også den nuværende landstræner i USA, tyskeren Jürgen Klinsmann, og Sunderlands manager, Sam Allardyce, bliver ofte nævnt som landstræneremner i de engelske medier.

Lige nu slår Steve Bruce fast, at han koncentrerer sig om at samle sin trup i Hull til den kommende sæson.

- Med de spillere vi har sagt farvel til siden sidste sæson og de par skader, vi har fået siden hen, skal vi nok bruge fem eller seks spillere mere, siger han og giver EM skylden for, at transfermarkedet står lidt stille.

- Vi ville gerne have nye spillere hurtigst muligt, men med en stor turnering som EM, sker der virkelig ikke meget. Mange klubber har været tålmodige, og det er vi også nødt til, fortsætter han.

England spiller sin første betydende landskamp, når nationen tager hul på kvalifikationen til VM i Rusland i 2018. Det gør England med en udekamp mod Slovakiet 4. september.

/ritzau/

Dagens Gossip