Smsstemmer afsløret: Så vilde er seerne med Allan Simonsen

Allan Simonsens deltagelse i Vild med dans har været diskuteret voldsomt de seneste uger, da den tidligere fodboldspiller gang på gang er blevet stemt videre, på trods af at de andre par åbentlyst er bedre.

Men fredag aften blev det endelig afsløret, præcist hvor populær Allan Simonsen er.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Da der denne uge blev danset i Vild med dans, var det for at sætte fokus på kræft og samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Men selv om fodboldlegenden ikke behøvede at bekymre sig om at blive stemt ud i den særlige Knæk Cancer-udgave, var spændingen alligevel intakt.

Mens dansere, værter og dommere gjorde deres for at få folk til at donere penge, kunne seerne nemlig stadig stemme på deres favoritpar. Og for første gang i Vild med dans' historie blev det afsløret, hvordan seerne stemte.

Normalt bliver parrene sendt videre i vilkårlig rækkefølge, men denne gang blev det oplyst, hvilke par som var mest populære.

LÆS OGSÅ: Stifter af "Vild med Allan" trues på livet

Da stemmerne blev talt op, viste det sig, at Allan Simonsen og Sofie Kruuse blev stemt ind på en fjerdeplads blandt de seks tilbageværende par. Mads Laudrup og Claudia Rex var mest populære.

Skal Allan Simonsen nå helt til finalen, skal seerne altså sende flere stemmer afsted til ALS de kommende fredage.

Se hvilken rækkefølge seerne stemte på parrerne herunder:

1. Mads Laudrup + claudia Rex
2. Mie Skiv og Mads Vad
3. Mette Blomsterberg og Michael Olesen
4. Allan Simonsen og Sofie Kruuse
5. Uffe Holm og Katrine Frimodt
6. Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen

Dagens Gossip