Snart kan du handle ind i Bilka døgnet rundt

Står du og mangler oksefars, sodavand og rengøringsmiddel klokken 3 om natten, er der godt nyt, hvis du bor i eller i nærheden af Ørestad ved København.

Her vil Bilka i storcentret Field’s fremover holde åbent alle døgnets 24 timer. Det skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Indkøbsgiganten har besluttet at holde døgnåbent af hensyn til folk med skæve arbejdstider eller hang til at handle om natten.

- Vi vil gerne imødekomme de kunder, som har behov for at handle på skæve tider af døgnet, og på baggrund af de erfaringer, som Netto har fået fra deres døgnåbne butikker, så undersøger vi nu, om det ikke også kan fungere i Bilka i Field’s, som er det varehus med den bedste placering til formålet, siger Bilkas direktør, Mark Nielsen.

Dansk Supermarked har eksperimenteret med tre døgnåbne Netto-butikker i Aarhus, København og Kgs. Lyngby. Her er erfaringerne, at der også driftsmæssigt er fordele ved at holde butikken kørende om natten. Nattetimerne kan udnyttes til optælling og vareopfyldning, samtidig med at kunderne får mulighed for at handle.

- I de fleste udenlandske storbyer er det muligt at købe ind på alle tider af døgnet, og København bør ikke være nogen undtagelse. Vi er sikre på, at mange vil sætte pris på at kunne handle, når det passer dem bedst, siger Mark Nielsen.

Han er ikke i tvivl om, at der er penge at hente i de små timer, selvom kundestrømmen vil være mindre.

Læs også: Priskrig: Fra i dag af bliver mælk billigere

- Her op mod jul har vi rigtig travlt, og flere dage har vi alligevel åbent helt til midnat, derfor er Julen et godt tidspunkt at undersøge, om remmene så at sige kan holde. Men vi er naturligvis også nødt til at sikre os et realistisk billede af, hvordan forretningen hænger sammen - også uden for højtiderne, før vi kan tage stilling til, om det skal fortsætte, siger Mark Nielsen.

Der er døgnåbent fra i dag og i en testperiode. Disse vagter bliver varetaget af nuværende medarbejdere, som har sagt ja tak til muligheden for at tage nattevagter.

Dog holder Field’s og også Bilka i storcentret lukket fra midnat den 23. december og fortsætter med døgnåbent igen fra den 27. december klokken 8. Det bliver nemlig også jul i Bilka.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip