Snedige mål sender Manchester City til tops

23/08/2015

Manchester City fortsætter sin perfekte start på sæsonen i Premier League.

Søndag sejrede fodboldklubben 2-0 ude over Everton, så Manchester City topper den engelske liga med ni point for tre kampe.

Aleksandar Kolarov scorede til 1-0 efter en times spil, og få minutter før tid fordoblede indskiftede Samir Nasri føringen. Målene var ganske snedigt udført.

Begge hold havde chancer i den underholdende første halvleg, hvor hjemmeholdets Romelu Lukaku havde bolden i Manchester Citys mål, men scoringen blev underkendt for offside.

Få sekunder før udløbet af første halvleg var belgieren meget tæt på at score, da han sendte et frispark på overliggeren, mens City-målmanden Joe Hart var langt væk.

Manchester City satte sig tungt på kampen fra begyndelsen af anden halvleg, hvor manager Manuel Pellegrinis hold pressede hjemmeholdet hårdt.

Det var tæt på at give bonus, da David Silva ramte stolpen tidligt i halvlegen.

Efter en times spil kom gæsterne i spidsen.

Nyindkøbet fra Liverpool, Raheem Sterling, afleverede til Aleksandar Kolarov i venstre side, og tæt på baglinjen afsluttede serberen snedigt mod Tim Howards mål.

Everton-målmanden begik den klassiske fejl med at træde et skridt frem i forventning om en tværaflevering, men Tim Howard blev snydt af afslutningen i det korte hjørne.

1-0 til Manchester City, og få minutter senere var gæsterne ved at fordoble føringen.

Jesús Navas kom pludselig alene med Tim Howard i højre side. Den amerikanske målmand blev redningsmand, omend på en noget ufrivillig måde, da Navas hamrede bolden op i hovedet på ham.

To minutter før tid cementerede gæsterne sejren. En kattepoteaflevering fra Yaya Touré blev sendt frem til Samir Nasri, som smart vippede bolden over Tim Howard til 2-0.

Manchester City har endnu ikke indkasseret et mål i Premier League i denne sæson. Klubbens målscore er 8-0.

Everton har fire point og er nummer syv.

Southampton måtte nøjes med 0-0 ude mod oprykkeren Watford, så FC Midtjyllands modstander i Europa League-kvalifikationen har endnu sæsonens første sejr til gode i Premier League.

Southampton har to point, mens Watford har tre point efter tre uafgjorte kampe.

FCM tager på torsdag imod Southampton i returkampen, der gælder en plads i Europa Leagues gruppespil. Det første opgør i England endte 1-1.